Κυριακή 31 Μαΐου 2009

O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE


Σε αυτόν τον αγώνα μου είναι αρκετά δύσκολο να βγάλω κάποια πρόγνωση με σχετική σιγουριά. Αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω θα είναι να αναλύσουμε λίγο βαθύτερα το ματς και να δώσουμε το ποιός θα έχει παραπάνω πιθανότητες να κερδίσει ,έστω και λίγες.
Ας ξεκινίσουμε απ'τον φιλοξενούμενο σήμερα Παναθηνα΄ι΄κό. Ο Ολλανδός θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που παράταξε και με τον Π.Α.Ο.Κ. ,Αλλά δεν νομίζω οτι θα παίξει και τον αγώνα στο ίδιο στύλ ,αφού η Α.Ε.Κ. είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να βγει μπροστά και να επιτεθεί. Έτσι θα δωθεί η ευκαιρία στον Π.Α.Ο. να διαχειριστεί αυτός το ματς(μιας και του κάνει και η ισοπαλία) και να περιμένει να χτυπήσει την Α.Ε.Κ. στους κενούς χώρους με την ταχύτητα των Σαλπι, ρουκα, αλλα και των Γκάμπριελ-Σπυρόπουλο που ανεβαίνουν ταχύτατα και αρκετά συχνά. Ένα ακόμα συν που θα δώσω στον Παναθηνα΄ι΄κό είναι ότι το ματς αυτό είναι champions league και όχι Ελληνικό ,και σ'αυτά τα ματς ο Παναθηνα΄ι΄κός έχει μεγαλύτερη εμπειρία και ξέρει να παίρνει το εκτός έδρας αποτέλεσμα.
Από την άλλη στην Α.Ε.Κ. o Mπάγεβιτς θα παρατάξει την ομάδα με πολλές απουσίες στα αμυντικά χαφ και στο κέντρο της άμυνας ,αφού αν δεν αγωνιστεί τελικά ο Κυριάκος πίσω μένει μόνο ο Γκετζόγλου να τον αντικαταστήσει. Και στα αμυντικά χαφ λογικά θα ξεκινήσει με Πελετιέρι και Καφέ. Η αλήθεια είναι ότι η Α.Ε.Κ. έχει καλές μονάδες ειδικά η τριάδα μπροστά σε κάποια ματς ,μπορεί να ανοίξει οποιαδήποτε άμυνα ,όμως φέος στα περισσότερα ματς της έλειπε το να είναι ομάδα. Τα συν που θα δώσω σήμερα για την Α.Ε.Κ. είναι ,ότι παίζει στην έδρα της, είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς για να κάνει ένα δώρο στον κόσμο της ,ότι δέν έχει ηττηθεί ακόμα φέτος απο τον Π.Α.Ο. σε τρία ματς που έχουν συναντηθεί και έτσι θα ξεκινήσει το ματς με έναν καλύτερο αέρα , και ότι στην Α.Ε.Κ. δεν νομίζω να υπάρχει απαίτηση να βγεί στο champions league ούτε απο τους οπάδούς της ομάδας πράγμα που θα την κάνει να μήν έχει άγχως.
Ετσι λοιπόν θα προτείνο την ισσοπαλία με μεγαλύτερες πιθανότητες να έρθει σ'αυτό το παιχνίδι και στην συνέχεια νίκη του Π.Α.Ο. με πολύ λίγες πιθανότητες πάνω απο την Α.Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου