Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Barca ή Man.utd...........ή μήπως X;;;

Πάρα πολύ δύσκολος τελικός για προγνωστικά ,και μάλλον θα είναι και στο γήπεδο έτσι, βέβαια.Γενικότερα πριν δύο τρεις μέρες ήμουνα αποφασισμένος να παίξω Μπάρτσα ,όμως ενας τελικός είναι τελικός και όπως έχει αποδειχτεί πολλές φορές δεν υπάρχουν φαβορί.Όλη η ιστορία αναλύσεις αντιπάλων ,στείλε κατάσκοπο ,στρατηγικές ,στήσιμο ομάδας εντός ή εκτός έδρας ,να πάρουμε αποτέλεσμα κ.τ.λ. γίνονται για να φτάσουν οι ομάδες στον τελικό. Απο εκεί και πέρα πάντα ο τέλικος διαφέρει στην νοοτροπία των ομάδων σε σχεση με τις προηγούμενες φάσεις του champions league.Στο champions league η αλήθεια είναι οτι οι εκπλήξεις αν γίνουν γίνονται μέχρι τον τελικό ,ενώ σχεδον πάντα το φαβορί επικρατεί στον τελικό.Φαβορί βέβαια σε έναν τελικό όπως ο σημερινός με τέτοια ονόματα δεν υπάρχει.Προσπαθώ βέβαια να πείσω τον εαυτό μου οτι η Μαρτσελόνα υπερτερεί γιατί δεν πάει το χέρι μου να παίξω την Μαντσεστερ, ούτε στο Χ κάθεται καλά.

Πάμε όμως να ρίξουμε μια ματιά στις απουσίες των δύο.Για την Μπαρτσελόνα δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν λόγω καρτών ο Ντάνιελ Άλβεζ ,και ο Ερίκ Αμπιντάλ ,που ακόμα αναρωτιέται το γιατί ,στην κόκκινη που πήρε στον ημιτελικό με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Για την Μάντσεστερ θα απουσιάσει για τους ίδιους λόγους ο Ντάρεν Φλέτσερ.

Ο Γκουαρντιόλα ζήτησε απο τους παίκτες του να παίξουν όπως ξέρουν και να μήν φοβηθούν τον τελικό καθόλου ,αφού οπως τους είπε πρέπει να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι δείχνοντας το με την μπάλα που ξέρετε ,και με τον να παίξετε στον τελικό καλά και να κάνετε τον κόσμο που θα σας δει να ευχαριστηθεί την μπάλα που θα δεί για να συμφωνίσει ότι όντως έιστε οι καλύτεροι.
Τελικά πιστεύω ότι στις λεπτομέριες υπερτερεί η Μπαρτσελόνα ,και ότι η Μάντσεστερ δέν είναι ικανή να κάνει το παιχνίδι που έκανε η Τσέλσι ,και θα εκτεθεί περισσότερες φορές.Ακόμα πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο,άρα αφού βλέπω νίκη της Μπαρτελόνα πάει και OVER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου